Πρόσκληση Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στις 23 Ιανουαρίου 2023 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιανουαρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ., στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σοφοκλή Βενιζέλου 114), σύμφωνα με τo άρθρο 75 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 77 του Ν.4555/18 και το άρθρο 48 του Ν.4940/2022, με θέματα:

1. Εξέταση αιτήματος για απομάκρυνση ή μη δέντρου στην οδό Γεναδίου 13

2. Εξέταση αιτήματος για απομάκρυνση ή μη δέντρου στην οδό Κωνσταντίνου Τσαλδάρη 1

3. Εξέταση αιτήματος για απομάκρυνση ή μη δέντρου στην οδό Αγίου Ιωάννου 20

4. Εξέταση αιτήματος για απομάκρυνση ή μη δέντρου στην οδό Πάριδος 4

5. Εξέταση αιτήματος για απομάκρυνση ή μη δέντρου στην οδό Τοσίτσα 33

6. Εξέταση αιτήματος για απομάκρυνση ή μη δέντρου στην οδό Ηφαίστου 9

7. Χορήγηση άδειας παράτασης ή μη ωραρίου χρήσης μουσικής σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην οδό Κοτζιά 22

8. Ανανέωση ή μη παραχώρησης χώρου στάθμευσης αυτοκινήτου για λόγους αναπηρίας στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης στην οδό Παπαφλέσσα.

9. Ανανέωση ή μη παραχώρησης χώρου στάθμευσης αυτοκινήτου στο οδόστρωμα για λόγους αναπηρίας (Ρ-72) στην οδό Πάρνωνος 41.

10. Παραχώρηση ή μη χώρου στάθμευσης αυτοκινήτου στο οδόστρωμα για λόγους αναπηρίας (Ρ-72) στην οδό Τοσίτσα 33.

11. Παραχώρηση ή μη χώρου (1) μιας θέσης στάθμευσης αυτοκινήτου για λόγους αναπηρίας επί της οδού Παπαναστασίου 20 (πλησίον της εισόδου του Εργαστηρίου Φυσικοθεραπείας)

12. Έγκριση ή μη άδειας τοποθέτησης απαγορευτικού σήματος στάσης και στάθμευσης (Ρ-40) για το 3ο Λύκειο Ηλιούπολης στην οδό Ολυμπιονικών 2

13. Έγκριση ή μη άδειας τοποθέτησης απαγορευτικού σήματος στάσης και στάθμευσης (Ρ-40) για είσοδο και έξοδο αυτοκινήτων σε νόμιμο παρκινγκ στην οδό Δρίσκου 3.

14. Έγκριση ή μη άδειας τοποθέτησης απαγορευτικού σήματος στάσης και στάθμευσης (Ρ-40) για είσοδο και έξοδο αυτοκινήτων σε νόμιμο παρκινγκ στην οδό Καλύμνου 11.

15. Έγκριση ή μη για την εξαίρεση κλίμακας πρόσβασης από κατεδάφιση επί της οδού Ευριπίδου 12 και της μελέτης ανακατασκευής του πεζοδρομίου.

16. Έγκριση ή μη για την τοποθέτηση (1) ενός προστατευτικού εμποδίου κίνησης έμπροσθεν τριών μετρητών της ΕΥΔΑΠ επί του πεζοδρομίου στη οδό Μητροπολίτη Κυπριανού 13

17. Έγκριση ή μη για την τοποθέτηση (4) τεσσάρων κατακόρυφων ελαστικών εύκαμπτων επαναφερόμενων κυλίνδρων (οριοδεικτών), έμπροσθεν του οδοστρώματος σε τμήμα της Πλατείας Αναγνωσταρά (έναντι οδού Αρματολών) και τοποθέτηση απαγορευτικού σήματος στάσης και στάθμευσης (Ρ-40) στη ίδια διεύθυνση.

18. Έγκριση χωροθέτησης γωνιών ανακύκλωσης

19. Κατάληψη κοινοχρήστων χώρων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ
ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ:

1. Αντιδημάρχους
2. Γενικό Γραμματέα του Δήμου
3. Πρ/νους Δ/νσεων του Δήμου
4. Δικηγόρους του Δήμου
5. Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου

Ο Πρόεδρος

της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Κωνσταντίνος Γ. Σεφτελής

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x