Τους Ηλιουπολίτες Πρωταθλητές Σκακιού βράβευσε ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Την Ηλιουπολίτισσα κ. Μαρίνα Μακροπούλου, η οποία κατέκτησε για 9η φορά στην καριέρα της τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδας στο σκάκι για το 2022, καθώς και τον επί 17 φορές Πρωταθλητή σκακιού και Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Σκακιστικής Ομοσπονδίας κ. Γιώργο Μακρόπουλο, βράβευσε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης.

Η τιμητική βράβευση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 19 Ιανουαρίου 2023 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ηλιούπολης, με πρωτοβουλία του κ. Χατζηδάκη, παρουσία μελών του Σκακιστικού Oμίλου Ηλιούπολης.

Ο κ. Χατζηδάκης αφού συνεχάρη το ζεύγος Μακρόπουλου για τις επιτυχίες του, τους προσέφερε ένα λεύκωμα με την ιστορία της Ηλιούπολης, ένα μετάλλιο επαίνου και τους ευχήθηκε πάντα επιτυχίες, τονίζοντας τη μεγάλη συνεισφορά τους όλα αυτά τα χρόνια στη διάδοση ενός πνευματικού αθλήματος.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς η 5λεπτη παρτίδα που έπαιξε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, ο οποίος είναι λάτρης του σκακιού και παίκτης επί πολλά έτη του Σκακιστικού Ομίλου της πόλης, με την Πρωταθλήτρια Ελλάδας.

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


1. Από την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 θα επαναλειτουργεί κανονικά η φοιτητική λεωφορειακή γραμμή μετά από αποκατάσταση της ηλεκτρολογικής βλάβης που είχε εντοπιστεί μετά από έλεγχο. 

2. Επαναλειτουργεί η γραμμή 3 της Δημοτικής Συγκοινωνίας μετά από τουλάχιστον 5 χρόνια

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x