Τη γυναίκα που βρήκε τσαντάκι με χρήματα και το παρέδωσε συνεχάρη ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Δήμος Ηλιούπολης επιβραβεύει κάθε δημότη που με τη συμπεριφορά του προάγει τις ανθρώπινες αξίες. Στο πλαίσιο αυτό, το πρωί της Πέμπτης, 2 Φεβρουαρίου 2023 ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Χατζηδάκης, συνεχάρη τη γυναίκα που βρήκε τσαντάκι με χρήματα στο κέντρο της Ηλιούπολης και το παρέδωσε στην κάτοχό του.

Ο κ. Χατζηδάκης κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 10:30 π.μ. στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ύστερα από πρόσκλησή του, με την κυρίαΛοΐντα Γκαρσία και τον γιο της Ευάγγελο που την συνόδευσε, την επιβράβευσε για την αξιέπαινη πράξη της, λέγοντας της χαρακτηριστικά: «Δεν θα μπορούσα να μην επιδιώξω μια συνάντηση μαζί σας για να σας ευχαριστήσω. Θερμά συγχαρητήρια! Είναι τιμή για τον Δήμο μας να έχει τέτοιους ανθρώπους, με εντιμότητα και αρχές».

«Έκανα το καθήκον μου. Δεν μπορώ να δεχτώ κάτι που δεν είναι δικό μου. Αυτά τα χρήματα τα είχε κάποιος άνθρωπος μεγάλη ανάγκη», είπε -κατά τη συνάντησή της με τον κ. Χατζηδάκη– η κα Γκαρσία, η οποία ζει τα τελευταία 40 χρόνια στην Ηλιούπολη.

«Είστε παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας», είπε στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, τονίζοντας, παράλληλα, πως στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε αποδεικνύεται πως η κοινωνία απαντά με πράξεις αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης αφού συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί της αλλά και με τον γιο της, τής προσέφερε ένα συμβολικό δώρο.

Να σημειωθεί πως το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου 2023 στην Πλατεία Φλέμινγκ. Η κ. Λοΐντα Γκάρσια, κάτοικος Ηλιούπολης, βγάζοντας βόλτα το κατοικίδιο της βρήκε ένα τσαντάκι στο έδαφος και προς έκπληξή της διαπίστωσε πως περιείχε χρήματα και κλειδιά. Δίχως δεύτερη σκέψη, επικοινώνησε με μια καλή της φίλη για το πώς να το διαχειριστεί, που να απευθυνθεί κ.λπ. και η κάτοχος δεν άργησε να βρεθεί καθώς, στην ομάδα «οι Ηλιουπολίτισσες» στo Facebook η κόρη της γυναίκας που το είχε χάσει, είχε ήδη κάνει ανάρτηση πως η μητέρα της αναζητά το τσαντάκι της που περιείχε τη σύνταξή της, πιστεύοντας, όπως ανέφερε, «στα θαύματα που έχουν συμβεί μέσα στην ομάδα». Η γυναίκα που το έχασε ήρθε σε επικοινωνία μαζί της, και γρήγορα κλείστηκε και το ραντεβού, όπου και της το παραδώσει άθικτο.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


1. Από την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 θα επαναλειτουργεί κανονικά η φοιτητική λεωφορειακή γραμμή μετά από αποκατάσταση της ηλεκτρολογικής βλάβης που είχε εντοπιστεί μετά από έλεγχο. 

2. Επαναλειτουργεί η γραμμή 3 της Δημοτικής Συγκοινωνίας μετά από τουλάχιστον 5 χρόνια

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x