Πρόσκληση στην 1η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (Δ.Ε.Π.) για το έτος 2023 στις 9 Φεβρουαρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00μ.μ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σας προσκαλούμε στην 1η  τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (Δ.Ε.Π.), για το έτος 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί  στις 9 Φεβρουαρίου , ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου για συζήτηση και λήψη απόφασης με θέμα :

  • Κατανομή επιχορηγούμενου ποσού (Α΄ Κατανομή) μέσω ΚΑΠ έτους 2023, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηλιούπολης καθώς και για την υλοποίηση του προγράμματος του Εθελοντή Σχολικού Τροχονόμου στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ    ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ ΦΩΤΗΣ

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x