1ο Τακτικό Συνέδριο της Παράταξης ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Με μεγάλη Επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 οι εργασίες του 1ου Τακτικού Συνεδρίου της Δημοτικής Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» με Πρόεδρο & Υποψήφιο Δήμαρχο τον κο Στάθη Ψυρρόπουλο στο Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».

Ο λαός της Ηλιούπολης έδωσε ισχυρό «παρών» στο Συνέδριο, αγκαλιάζοντας την προσπάθεια της μεγαλύτερης παράταξης της πόλης να διεκδικήσει την αλλαγή στις Επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές 2023 με υποψήφιο Δήμαρχο τον Στάθη Ψυρρόπουλο.

Αξιοσημείωτη ήταν η εικόνα της μεγάλης κοσμοσυρροής στο Συνέδριο που σύμφωνα με μαρτυρίες ξεπερνούσε τον αριθμό των 800 ανθρώπων, που αναζητούν μέσα από την υποψηφιότητα του κου Στάθη Ψυρρόπουλου ως δημάρχου τις επερχόμενες εκλογές ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην τωρινή διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης.

Ομιλητές ήταν ο τέως δήμαρχος της πόλης μας κος Βασίλης Βαλασόπουλος, ο οποίος μίλησε για την ανεπάρκεια της σημερινής Δημοτικής Αρχής, ο Δήμαρχος Αργυρούπολης-Ελληνικού κος Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Υποψήφιο Δήμαρχο της πόλης κο Στάθη Ψυρρόπουλο και δήλωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε διεξοδικά στο έργο της αντιπολίτευσης που πραγματοποιείται καθημερινά εδώ και 4 χρόνια και στο σχέδιο της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» για την επόμενη μέρα στην Ηλιούπολη.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του 1ου Τακτικού Συνεδρίου βραβεύτηκαν άνθρωποι της παράταξης που έχουν αναγνωρισμένη κοινωνική προσφορά στην πόλη, ενώ παρουσιάστηκαν οι πρώτοι 40 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για τις επερχόμενες εκλογές ανάμεσα στους οποίους είναι ηχηρά ονόματα που καλούνται να εφαρμόσουν το σχέδιο που ανακοινώθηκε στο συνέδριο.

Η πρωτοφανής προσέλευση τόσου κόσμου στο 1ο Τακτικό Συνέδριο της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στην πόλη, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία πολλών νέων ανθρώπων.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο γνωστός Δημοσιογράφος κος Βασίλης Αγγελόπουλος, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα από τη Διερμηνέα του Alpha κα Σοφία Ρομπόλη.

Ανάμεσα στους παρόντες υπήρξαν επιφανείς άνθρωποι της κοινωνικοπολιτικής ζωής της πόλης μας όπως ο Πανοσιολογιότατος Σπυρίδωνας Κατραμάδος, ο πάτερ Δημητρόπουλος, ο Παύλος Χρηστίδης Υποψήφιος Βουλευτής Νοτίου Τομέα ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, ο Νίκος Ανδρουλακάκης Περιφερειακός Σύμβουλος, ο Γρηγόρης Λαμπράκης Πρόεδρος Ιδρύματος Γρηγόρη Λαμπράκη, ο Ιωάννης Σακκάς υποψήφιος βουλευτής νότιου τομέα Αθηνών( Ελεύθεροι Ξανά), ο Γιώργος Σουρλάς υποψήφιος Βουλευτής νότιου τομέα Αθηνών (Ελληνική Λύση), ο Λεωνίδας Πανιεράκης Γραμματέας Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Αργυρούπολης Ελληνικού, η Ευαγγελία Μπράμη Πρόεδρος Εφετών, η Ξένια Κούρτογλου Συγγραφέας – σύμβουλος προσωπικής Ανάπτυξης, η Μουχασίρη Χάιδω Πρόεδρος Ένωσης γυναικών Ελλάδος παράρτημα Ηλιούπολης, ο Γιώργος Αβδεζογλου (Πρόεδρος Κωνσταντινουπολιτών και Μικρασιατών Αργυρούπολης), ο Πρώην Δήμαρχος Αργυρούπολης Γιάννης Τσαρπαλής, η Ελίνα Αλεξίου (Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αργυρούπολης), ο Μαρούλης Στυλιανός (Πρόεδρος Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης), ο Κώστας Κοντονίκας Εκπρόσωπος Νομαρχιακής Νοτίου Τομέα Αθηνών ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, ο Μιχάλης Καλογιαννάκης Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών και Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου Ευρωπαίων Τοπογράφων Μηχανικών, ο Νίκος Σπυρόπουλος Συγγραφέας Ποιητής και πρώην Δημ. Σύμβουλος Αργυρούπολης Ελληνικού, ο Νίκος Ανυφαντής Πρόεδρος ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες, ο Γαβριήλ Αραμπατζής Επικεφαλής Παράταξης Η Πόλη που θέλω, ο Τάσος Ευσταθίου Επικεφαλής Παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», ενώ ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ευχήθηκε καλή επιτυχία μέσω επιστολής επειδή δεν μπόρεσε ο ίδιος να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

 

Πρώτα η Ηλιούπολη

23/01/2023

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


1. Από την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 θα επαναλειτουργεί κανονικά η φοιτητική λεωφορειακή γραμμή μετά από αποκατάσταση της ηλεκτρολογικής βλάβης που είχε εντοπιστεί μετά από έλεγχο. 

2. Επαναλειτουργεί η γραμμή 3 της Δημοτικής Συγκοινωνίας μετά από τουλάχιστον 5 χρόνια

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x