Πρόσκληση στην 2η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (Δ.Ε.Π.) για το έτος 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου , ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00μ.μ.

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σας προσκαλούμε στην 2η  συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (Δ.Ε.Π.), για το έτος 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί  στις 17 Μαρτίου , ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου για συζήτηση και λήψη απόφασης με θέμα :

«Αποδοχή ποσού επιχορήγησης από το ΥΠ.ΕΣ. για την κάλυψη μέσω των σχολικών επιτροπών των Δήμων των λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων στις οποίες θα διεξαχθεί ο  Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός (ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΣΕΠ 2Γ/2022)»

 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ    ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ ΦΩΤΗΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Από Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια της Φοιτητικής Γραμμής της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Η Φοιτητική Γραμμή προς Πανεπιστημιούπολη θα λειτουργήσει εκ νέου κατά τη διάρκεια της νέας ακαδημαϊκής περιόδου. Θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση για την ακριβής ημερομηνία επανεκκίνησης τον Σεπτέμβριο.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x