Με επιτυχία και πλήθος κόσμου οι παραστάσεις του «Ελαφοβασιλιά» στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι τρεις παραστάσεις της παραμυθένιας θεατρικής παράστασης «ο Ελαφοβασιλιάς» στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης».

Το παραμύθι των Ξένιας Καλογεροπούλου και Θωμά Μοσχόπουλου, για μικρούς και μεγάλους, βασισμένο στο έργο του Κάρλο Γκότσι Il Re Cervo, που αναδεικνύει τη δύναμη της αγάπης και της αλληλεγγύης σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Βαροτσάκης.

Οι τρεις παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης, από 31 Μαρτίου έως και 2 Απριλίου 2023, είχαν ελεύθερη είσοδο με προαιρετική συνεισφορά τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ηλιούπολης. Οι δημότες μας το έπραξαν και η συγκέντρωση τροφίμων ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Συγκεντρώθηκαν σημαντικές ποσότητες τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία θα διανεμηθούν σε πολίτες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Η Αντιδήμαρχος Kοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Χριστίνα Σερέτη ευχαρίστησε θερμά τους συντελεστές της παράστασης, αλλά και τους δημότες που συμμετείχαν ενεργά και δυναμικά στη συγκέντρωση τροφίμων.

02
03
04
05
01

Προηγούμενο
Επόμενο

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x