“Θ’ ΑΥΓΟ ΓΙΑ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ”: Πασχαλινό Εργαστήρι Γνωριμίας με την Ελληνική Νοηματική Γλώσσα

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email
Έφτασε  η εποχή για το κυνήγι των κρυμμένων αυγών!

Χρησιμοποιώντας τη Νοηματική, θα τα ανακαλύψω, θα τα ξεχωρίσω σε συνεργασία με την ομάδα μου και θα μάθω διάφορες πασχαλινές λέξεις μέσα από κινησιολογικές δραστηριότητες και πολλά παιχνίδια.

Φυσικά θα δημιουργήσω και όμορφες πασχαλινές κατασκευές με την τεχνική weaving!

 

Σάββατο 8 Απριλίου και ώρες 10:00-12:00 ή 12:30-14:30

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή.

 

Μη χάνετε χρόνο!

 

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ 

 

 

Η πρόσκληση αφορά παιδιά ηλικίας 9-12 ετών.

 

Προηγούνται οι κάτοικοι και οι δημότες Ηλιούπολης.

 

Με αυτό το εργαστήρι, η Δημοτική Βιβλιοθήκη συνεχίζει το βιωματικό πρόγραμμα γνωριμίας με την Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, που θα διαρκέσει ως τον Ιούνιο του 2023.

Οι «Νοηματίστριες» θα μας ξεναγήσουν, μικρούς και μεγάλους στο μαγικό κόσμο της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, μέσα από συνολικά 13 εργαστήρια, με διαφορετικές κάθε φορά θεματικές συναντήσεις. Θα μάθουμε διάφορες έννοιες και λέξεις με τη μορφή νοημάτων, χρησιμοποιώντας παιχνίδια, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και κατασκευές, ενώ παράλληλα θα ευαισθητοποιηθούμε σε ζητήματα κώφωσης. Με αυτό τον τρόπο θα αναπτύξουμε τις αισθήσεις μας, θα μάθουμε να συνεργαζόμαστε και να κοινωνικοποιούμαστε, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη συγκέντρωση και την παρατηρητικότητα μας. Η καινοτομία των εργαστηρίων βασίζεται στην αποκλειστική χρήση της Ε.Ν.Γ. τόσο από τις εμψυχώτριες όσο και από τους συμμετέχοντες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το Τμήμα Πολιτισμού, στο τηλέφωνο 210 9940699 (εσωτερικό 106).

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x