Τιμητική πλακέτα στο Δήμο Ηλιούπολης από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Τιμητική πλακέτα απένειμε στο Δήμο Ηλιούπολης το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ), τιμής ένεκεν για την αμέριστη στήριξή του στο έργο του Οδηγισμού. Τον τιμητικό έπαινο παρέλαβε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Χατζηδάκης, κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Απριλίου 2023 στο Δημαρχείο Ηλιούπολης.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης εξέφρασε στη Διοίκηση του ΣΕΟ τις θερμές ευχαριστίες του για την τιμητική αυτή προσφορά και σημείωσε: «Δεν μπορεί κανείς να μην τρέφει εκτίμηση, σεβασμό αλλά και θαυμασμό για το αξιόλογο έργο που επιτελείτε. Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να είναι έμπρακτα στο πλευρό σας, στηρίζοντας το έργο σας και τιμώντας την προσφορά σας. Σας ευχαριστώ πολύ!».

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΟ Ηλιούπολης κ. Άννα Κασσιμάτη και ο κ. Θεόδωρος Λουρίδας.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


1. Από την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 θα επαναλειτουργεί κανονικά η φοιτητική λεωφορειακή γραμμή μετά από αποκατάσταση της ηλεκτρολογικής βλάβης που είχε εντοπιστεί μετά από έλεγχο. 

2. Επαναλειτουργεί η γραμμή 3 της Δημοτικής Συγκοινωνίας μετά από τουλάχιστον 5 χρόνια

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x