Εκατοντάδες λουλούδια προσέφερε για την Πρωτομαγιά ο Δήμος Ηλιούπολης

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Μια όμορφη, συμβολική δράση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης μαζί με δημοτικούς συμβούλους, στενούς του συνεργάτες και εθελοντές την ημέρα της Πρωτομαγιάς, προσφέροντας γλαστράκια με λουλούδια σε εκαντοντάδες συμπολίτες μας σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπως και η  Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως και η Πλατεία Ανεξαρτησίας.

Συγκεκριμένα, μαζί με τις εγκάρδιες ευχές τους για το καλωσόρισμα της Πρωτομαγιάς προσέφεραν συμβολικά τόσο στους παριστάμενους όσο και στους διερχόμενους πολίτες ανοιξιάτικα γλαστράκια, εισπράττοντας τη θερμή ανταπόκριση των πολιτών, που τους ανταπέδωσαν τις θερμές ευχές τους για κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο κόσμος ανταποκρίθηκε και συμμετείχε σε αυτή την όμορφη δράση του Δήμου μας γεμάτη λουλούδια, χρώματα και αρώματα.

Είναι μια αισιόδοξη πρωτοβουλία, η οποία προσέφερε χαμόγελα στον κόσμο και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για τη συμβολή τους.

Εύχομαι καλό μήνα και να έχουμε όλοι μια υπέροχη Άνοιξη».

07
02
03
04
05
06
010
010_1_
09

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Από Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια της Φοιτητικής Γραμμής της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Η Φοιτητική Γραμμή προς Πανεπιστημιούπολη θα λειτουργήσει εκ νέου κατά τη διάρκεια της νέας ακαδημαϊκής περιόδου. Θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση για την ακριβής ημερομηνία επανεκκίνησης τον Σεπτέμβριο.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x