Συναυλία – Αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης»

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email
Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου στη συναυλία – αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης» από τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου «Γρηγόρης Γρηγορίου».
Το μουσικό αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο, ενός από τους μεγαλύτερους μουσικοσυνθέτες της ελληνικής μουσικής, ενθουσίασε το κοινό αλλά και τους μαθητές των Μουσικών Εργαστηρίων που συμμετείχαν στη συναυλία.
Τη συναυλία παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος, αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Η έναρξη έγινε από την Παιδική Χορωδία και το Φωνητικό Σύνολο με μαέστρο τη Βαρβάρα Κουτίβα. Στη συνέχεια απολαύσαμε το Τμήμα Μοντέρνου Τραγουδιού με καθηγητή τον Φίλιππο Πασσαλίδη και τα Λαϊκά Σύνολα με καθηγητή τον Νίκο Καραχάλιο.
Όλοι μαζί συναντήθηκαν μουσικά στου «Θωμά το μαγαζί» και ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους έκλεισαν την εκδήλωση.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x