Στα πορτοκαλί φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σε χρώμα πορτοκαλί, το χρώμα της ζωής και της ελπίδας, φωταγωγήθηκε συμβολικά, το βράδυ της Τρίτης, το κτίριο του Δημαρχείου Ηλιούπολης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας που έχει καθιερωθεί στις 30 Μαΐου.

Ο Δήμος Ηλιούπολης ανταποκρινόμενος θετικά στο πανελλαδικό κάλεσμα του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας (ΕΕΣΚΠ) Αττικής και του Δ.Σ. του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΣΑμΣΚΠ) Αττικής, προχώρησε σε αυτή τη συμβολική ενέργεια, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα στήριξης και ανάδειξης του σπουδαίου και καθημερινού αγώνα των ανθρώπων που παλεύουν με αυτή τη χρόνια νόσο.

«Με τη συστράτευση όλων μας, η νόσος αυτή μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και να νικηθεί! Καλή δύναμη στους αγωνιστές της ζωής και τους φορείς που τους στηρίζουν», είναι το μήνυμα του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη. 

Υπολογίζεται ότι πάνω από 12.000 άνθρωποι στην Ελλάδα πάσχουν από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, μια χρόνια πάθηση του κεντρικού νευρικού συστήματος, με σημαντικές επιπτώσεις στην καθημερινότητα και την υγεία των πασχόντων, καθώς και των οικογενειών τους.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


1. Από την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 θα επαναλειτουργεί κανονικά η φοιτητική λεωφορειακή γραμμή μετά από αποκατάσταση της ηλεκτρολογικής βλάβης που είχε εντοπιστεί μετά από έλεγχο. 

2. Επαναλειτουργεί η γραμμή 3 της Δημοτικής Συγκοινωνίας μετά από τουλάχιστον 5 χρόνια

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x