Δράση φύτευσης στις 5/6 στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Θα προσφερθούν δωρεάν, κατόπιν κλήρωσης, 150 παιδικά κράνη ποδηλάτου

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και ο Δήμος Ηλιούπολης συμμετέχει ενεργά στον εορτασμό με μια σειρά δράσεων που έχουν ως στόχο να ευαισθητοποιηθούν τα μικρά παιδιά, αλλά κυρίως να μάθουν και να διασκεδάσουν δημιουργώντας κατασκευές.

Στο πλαίσιο αυτό, σας προσκαλεί στη δράση φύτευσης λουλουδιών και φυτών, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 και ώρα 18:00 μ.μ., στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου (Λεωφ. Κοτζιά 11).

Στην εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στο περιβάλλον, οι μικροί κηπουροί θα δημιουργήσουν, επίσης, τη δεύτερη γλάστρα-ποδήλατο, καθώς και άλλες κατασκευές που θα ομορφύνουν το χώρο. 

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης τονίζει στο μήνυμά του: «Ομορφαίνουμε την πόλη μας, διδάσκουμε στα παιδιά να αγαπάνε και να σέβονται τα λουλούδια και συμμετέχουμε στην προστασία του περιβάλλοντος».

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Παναγιώτης Κόκλας σημειώνει: «Όταν δίνουμε Μάχη για το Περιβάλλον, δίνουμε Μάχη για την ίδια μας τη Ζωή».

Παράλληλα, ύστερα από κλήρωση, θα προσφερθούν δωρεάν 150 παιδικά κράνη ποδηλάτου, σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά για τη συμμετοχή τους στη δράση και θα μοιραστούν, επίσης, γλαστράκια.

Σας περιμένουμε όλους! 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x