Aνακατασκευάστηκε το γήπεδο μπάσκετ επί της οδού Νεύτωνος & Ιερού Λόχου – Παραδόθηκε προς χρήση

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ένας σύγχρονος χώρος άθλησης που δίνει την ευκαιρία στους νέους να αθληθούν με ασφάλεια, παραδόθηκε πλήρως ανακαινισμένος από τον Δήμο Ηλιούπολης προς χρήση στους πολίτες.

Πρόκειται για το γήπεδο μπάσκετ επί της οδού Νεύτωνος & Ιερού Λόχου, κάτω από Πυροφυλάκειο, το οποίο ανακατασκευάστηκε, έγινε λειτουργικό και ασφαλές, και την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 παραδόθηκε προς χρήση στους κατοίκους της πόλης, δίνοντάς τους υγιή διέξοδο ψυχαγωγίας και άθλησης.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης τονίζει: «Με εργατικότητα και συνέπεια στις δεσμεύσεις μας, συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε όλους τους αθλητικούς χώρους του Δήμου μας. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι πάντα γεμάτο με παιδιά. Ό,τι καλύτερο!».

Συνεχίζουμε με την ανακατασκευή των γηπέδων του Αγίου Νικολάου, με στόχο την αναβάθμισή τους και την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή τους. 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


1. Από την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 θα επαναλειτουργεί κανονικά η φοιτητική λεωφορειακή γραμμή μετά από αποκατάσταση της ηλεκτρολογικής βλάβης που είχε εντοπιστεί μετά από έλεγχο. 

2. Επαναλειτουργεί η γραμμή 3 της Δημοτικής Συγκοινωνίας μετά από τουλάχιστον 5 χρόνια

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x