Για άλλη μια φορά ανύπαρκτα αντανακλαστικά από τον Δήμο Ηλιούπολης.

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Τρίτη εβδομάδα χωρίς κρέας το διαιτολόγιο των παιδιών των Βρεφονηπιακών σταθμών της Ηλιούπολης, λόγω παράδοσης ακατάλληλου κρέατος από τον προμηθευτή. 

Μετά την ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης, κλιμάκιο της παράταξής μας με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο, επισκέφθηκε όλους τους βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης και δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι οι καταγγελίες ευσταθούν και υπάρχουν μεγάλες  ανεπάρκειες και ελλείψεις, στον τομέα του  προσωπικού, σε μάγειρες και τραπεζοκόμους.

Παρά το γεγονός ότι και τον περασμένο Σεπτέμβριο υπήρξε καταγγελία για παράδοση ακατάλληλου προϊόντος από τον προμηθευτή, κανένα μέτρο δεν πάρθηκε από τη Διοίκηση του Δήμου και του Νομικού Προσώπου ΚΑΦΑΔΗΛ.

Δεν υπάρχει κανένας Τεχνολόγος Τροφίμων και όσο και να βοηθούν με όλες τους τις δυνάμεις οι δάσκαλοι των βρεφονηπιακών σταθμών, δεν μπορεί να καλυφθούν οι ανεπάρκειες της Διοίκησης του ΚΑΦΑΔΗΛ και της Δημοτικής Αρχής.

Μπορεί η νυν Διοίκησης του Δήμου να έχει στραμμένη την προσοχή της στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, καλό θα ήταν όμως, εκτός απ’ το να προετοιμάζεται γι’ αυτές, να ανταπεξέρχεται στις αυξημένες υποχρεώσεις έναντι των δημοτών με τη δέουσα προσοχή και ενσυναίσθηση της ευθύνης που πρέπει να έχουμε όλοι απέναντι στα παιδιά μας.

Ευλόγως εγείρονται ερωτήματα και για το κατά πόσον ελέγχονται και τηρούνται οι προδιαγραφές της Μελέτης και ανάθεσης του Διαγωνισμού.

Εμείς είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων που κάνουν ευσυνείδητα τη δουλειά τους υπερβάλλοντας εαυτόν και αρνούνται να παραλάβουν ακατάλληλα τρόφιμα προασπίζοντας την υγεία των παιδιών μας.

Η υγιεινή και ασφάλεια των παιδιών, σε όλες τις δομές του Δήμου, είναι για μας προτεραιότητα. Με την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου θα προβούμε άμεσα σε επιτόπιο έλεγχο σε όλες τις εκπαιδευτικές μονάδες ώστε να καταγράψουμε πλήρως τις ανάγκες τόσο σε κτιριακές υποδομές όσο και σε στελέχωση με το απαιτούμενο προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία τους.

 

Ο Πρόεδρος

Στάθης Ψυρρόπουλος

 

Η Γραμματέας

Έλενα Καπίρη

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x