Στους πολίτες της Ηλιούπολης να αποδοθούν τα οικόπεδα του Δημοσίου

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και έπειτα από εισήγηση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και π. Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά, η Κυβέρνηση θα προχωρήσει στην άμεση απόκτηση των 104 στρεμμάτων των θεάτρων Βράχων, Βύρωνα και Υμηττού, με τις απαραίτητες νομοθετικές πρωτοβουλίες και μέσα από τις διαδικασίες, που προβλέπονται στους οικείους Νόμους και Διατάγματα. Μετά θα ακολουθήσει η, άνευ ανταλλάγματος, παραχώρησή τους στους δύο Δήμους. Έτσι, οι εκτάσεις όπου βρίσκονται τα θέατρα Βράχων, Βύρωνα και Υμηττού, αποδίδονται οριστικά και αμετάκλητα στους πολίτες.
https://www.thetoc.gr/politismos/article/ta-theatra-braxon-burona-kai-umittou-apodidontai-oristika-kai-ametaklita-stous-polites/
Η δημοτική μας παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» ζητά να γίνει το ίδιο με ΟΛΑ τα μικρά και μεγάλα οικόπεδα του δημοσίου στην Ηλιούπολη (να παραχωρηθούν στους πολίτες).
Ζητάμε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα τα ακίνητα του Δημοσίου και τη συγκρότηση Διαπαραταξιακής Επιτροπής για άμεση συνάντηση με τους υπεύθυνους υπουργούς!

Ο Πρόεδρος
Στάθης Ψυρρόπουλος

Η Γραμματέας 

Έλενα Καπίρη

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x