Γ. Χατζηδάκης: Ένα αίτημα ετών γίνεται πράξη!

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Η απομάκρυνση των λυόμενων κατασκευών (κοντέινερς) από τις σχολικές μονάδες της πόλης, αποτελούσε χρόνιο αίτημα των εκπαιδευτικών και των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων και σύσσωμης της τοπικής μας κοινωνίας για πάνω από μια 15ετία, και ενώ αντιμετωπιζόταν μόνο με λόγια και υποσχέσεις στο παρελθόν, γίνεται πλέον πράξη μετά από πρωτοβουλία και ενέργειες της Δημοτικής Αρχής!

Ο Δήμος Ηλιούπολης κίνησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και απομάκρυνε τα πρώτα κοντέινερς από το 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης και το 8ο και 17ο Δημοτικό Σχολείο. 

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης τονίζει: «Ως Δημοτική Αρχή πράξαμε το αυτονόητο. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε θέσαμε ως στόχο τη συντομότερη δυνατή απομάκρυνση των κοντέινερς. Έχουμε πλήρη συναίσθηση της αυξημένης ευθύνης μας, ιδιαίτερα στα θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά και το αποδεικνύουμε στην πράξη καθημερινά με μικρότερες και μεγαλύτερες παρεμβάσεις».

Με τον ίδιο προγραμματισμό, η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να απομακρυνθούν απ’ όλα τα σχολικά συγκροτήματα της πόλης, και με την έγκριση των νέων μελετών από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» να υπάρξουν νέες, σύγχρονες και ασφαλείς σχολικές αίθουσες.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x