Φαγητό και νερά σε πυροσβέστες, αστυνομικούς κ.ά. από τον Δήμο Ηλιούπολης

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Κοντά σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δίνουν τιτάνιες μάχες για να σβήσουν τις φωτιές σε Φυλή και Μενίδι (πυροσβέστες, αστυνομικούς, εθελοντές και εργαζομένους), παρέχοντας φαγητό και νερό, βρέθηκε ο Δήμος Ηλιούπολης.

Συγκεκριμένα, ύστερα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη, το βράδυ της Τετάρτης 23 Αυγούστου 2023 οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιάννης Αντζινάς και Παναγιώτης Κόκλας μαζί με εθελοντές του Δήμου μετέβησαν σε διάφορα σημεία γύρω από την Πάρνηθα που επιχειρούσαν τα σώματα ασφαλείας κ.λπ. για την κατάσβεση της φωτιάς και προσέφεραν 150 μερίδες ζεστού φαγητού και νερά εμφιαλωμένα. 

Αναγνωρίζοντας το σημαντικό λειτούργημα που επιτελούν και το δύσκολο έργο τους, έγραψαν πάνω στα αλουμινένια δοχεία φαγητού (ταψάκια) που μοίρασαν, ως κίνηση αλληλεγγύης, «σας ευχαριστούμε» και τους ευχήθηκαν καλή δύναμη!

Υπενθυμίζεται ότι από χθες ο Δήμος Ηλιούπολης συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τις πληγείσες περιοχές: Προστατευτικές μάσκες, Εμφιαλωμένα νερά, Ξηρά τροφή, Ισοτονικά, Ηλεκτρολύτες & Φυσιολογικούς ορούς.

Η παραλαβή των προσφορών συνεχίζεται στο ισόγειο του Δημαρχείου Ηλιούπολης (Σοφ. Βενιζέλου 114 & Πρωτόπαπα) έως και την Παρασκευή 25/8 (ώρες 09:00 π.μ. – 22:00 μ.μ.) και η διανομή γίνεται καθημερινά με οχήματα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης τονίζει στο μήνυμά του: «Η τοπική κοινωνία της Ηλιούπολης υπήρξε πάντα μπροστά στην Κοινωνική Αλληλεγγύη. Το αποδεικνύει για μια ακόμη φορά.. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας! 

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και κατοίκους ότι προσωρινά λόγω έκτακτης βλάβης του λεωφορείου δε θα διεξάγονται τα προγραμματισμένα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Θα προκύψει νεότερη ανακοίνωση για τη διόρθωση της βλάβης αμέσως μόλις υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x