ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ ΜΕ VOUCHER ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΚΑΦΑΔΗΛ ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2023-2024

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ενημερώνουμε τις ωφελούμενες μητέρες των βρεφών και προνηπίων, δικαιούχοι VOUCHER (Αξία τοποθέτησης παιδιού μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ) ότι Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΙΣ 26/08/2023 ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 08:00 π.μ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΩΝ VOUCHER ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. .

Η εγγραφή –τοποθέτηση παιδιού σε Παράρτημα Αγωγής του ΚΑΦΑΔΗΛ για τη σχολ. χρονιά 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί με την ακόλουθη διαδικασία:

 

1.     Από το site της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr) αποθηκεύουν το VOUCHER.

Με τους κωδικούς  ΤΑΧΙS ΝΕΤ που διαθέτουν  μπαίνουν στην πλατφόρμα

 

https://ilioupoliaitiseisvn.tcloudapp.net

 

2.     Επιλέγουν << Δηλώσεις ΕΣΠΑ>>

3.     Επιλέγουν << Προσθήκη νέας δήλωσης>>

4.     Δηλώνουν τα στοιχεία του παιδιού, δηλ.  ΑΜΚΑ,   ονοματεπώνυμο, ημερομηνία Γέννησης και ανεβάζουν το voucher στην πλατφόρμα.

5.     Αμέσως μετά το σύστημα τις ενημερώνει για το  ποια παραρτήματα μπορούν να δεχτούν το παιδί  βάσει των κενών θέσεων και κάνουν την επιλογή της.

6.     Στη συνέχεια πρέπει να κάνoυν οριστική κατάθεση επιλέγοντας << Αποθήκευση>>  και θα λάβουν αριθμό πρωτοκόλλου.

 

Αν οι θέσεις έχουν δεσμευτεί η μητέρα πληροφορείται  ότι δεν υπάρχουν κενές θέσεις και της δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει σταθμό ως επιλαχόν. Η λογική του συστήματος είναι First Come, First Served δηλ. τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Λόγω της δυναμικής φύσης του συστήματος και του μεγάλου ενδιαφέροντος των ωφελούμενων όλες οι θέσεις δεσμεύονται μετά την καταχώρηση των στοιχείων του παιδιού, του voucher και την επιλογή του σταθμού. Για το λόγο αυτό υπάρχει περίπτωση κατά τη διάρκεια καταχώρησης των στοιχείων του παιδιού η θέση να δεσμευτεί από άλλο ενδιαφερόμενο.

 

  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΚΑΛΟΥΔΗΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x