Ξεκίνησε και φέτος έγκαιρα ο καθαρισμός των φρεατίων στην πόλη μας

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται ο καθαρισμός των φρεατίων συλλογής ομβρίων υδάτων στο Δήμο Ηλιούπολης, που ξεκίνησε στις 28 Αυγούστου 2023. 

Οι εργασίες υλοποιούνται από εξειδικευμένο συνεργείο, με προτεραιότητα σε αυτά που βρίσκονται σε σημεία όπου παρατηρούνται πλημμυρικά φαινόμενα. 

O Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας – Δόμησης κ. Κώστας Σεφτελής τονίζει ότι: «Εκτός από τον τρέχοντα προγραμματισμό, θα πραγματοποιηθούν και επαναληπτικοί καθαρισμοί όπου χρειαστεί, ώστε το δίκτυο υδροσυλλογής ομβρίων να είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση». 

Με τον έγκαιρο προγραμματισμό και την σωστή εκτέλεση των προληπτικών καθαρισμών φρεατίων, υλοποιείται η καλύτερη δυνατή προετοιμασία του δικτύου της πόλης μας, έναντι της επερχόμενης περιόδου βροχοπτώσεων.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και κατοίκους ότι προσωρινά λόγω έκτακτης βλάβης του λεωφορείου δε θα διεξάγονται τα προγραμματισμένα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Θα προκύψει νεότερη ανακοίνωση για τη διόρθωση της βλάβης αμέσως μόλις υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x