Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης στον αγιασμό σε σχολεία της πόλης

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Στον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (2023-2024) παρευρέθη σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, το σύνολο της Διοίκησης του Δήμου και οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων.

Ο κ. Χατζηδάκης, παρέστη στους αγιασμούς των σχολείων που τελέστηκαν στα: Εκπαιδευτήρια Θεομήτωρ, 3ο Λύκειο, ΕΠΑΛ, 22ο Νηπιαγωγείο, 3ο Νηπιαγωγείο και Ειδικό Σχολείο, ενώ οι Αντιδήμαρχοι εκπροσώπησαν τη Διοίκηση στα υπόλοιπα σχολεία της πόλης. 

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης απηύθυνε ευχές στους εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας, στους μαθητές και στους γονείς «για μια αποδοτική σχολική χρονιά. Μία χρονιά με υγεία, πρόοδο, γεμάτη γνώση!», προσθέτοντας ότι «η φετινή σχολική χρονιά όμως, ξεκινά με τις σκέψεις όλων μας στους μαθητές της Θεσσαλίας και στις οικογένειές τους. Στους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται όλες αυτές τις μέρες. Αντλούμε αισιοδοξία από τη νέα γενιά και τη διάθεσή της για αλληλεγγύη! Ο Δήμος Ηλιούπολης –για άλλη μια φορά– ως ‘Δήμος της Αλληλεγγύης’ κάνει το καθήκον του».

Στη συνέχεια ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι «ως Δημοτική Αρχή, έχουμε θέσει ως πρώτη προτεραιότητα τη νέα γενιά του Δήμου μας και θα είμαστε δίπλα σε όλους σας, όχι μόνο στον αγιασμό αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους».

Παράλληλα, ανέφερε ότι «η Δημοτική Αρχή αξιοποίησε τις θερινές διακοπές και υλοποίησε μια σειρά παρεμβάσεων στα σχολικά κτίρια, για τη συντήρηση – ανακαίνισή τους, που τα καθιστούν ασφαλή και λειτουργικά. Θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, στο βαθμό των αρμοδιοτήτων μας, για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες».

Τέλος, τις ευχές του Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη στα Σχολεία όλων των βαθμίδων προς την εκπαιδευτική κοινότητα, τους μαθητές καθώς και τους γονείς, για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, μετέφεραν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη της Διοίκησης του Δήμου.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


1. Από την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 θα επαναλειτουργεί κανονικά η φοιτητική λεωφορειακή γραμμή μετά από αποκατάσταση της ηλεκτρολογικής βλάβης που είχε εντοπιστεί μετά από έλεγχο. 

2. Επαναλειτουργεί η γραμμή 3 της Δημοτικής Συγκοινωνίας μετά από τουλάχιστον 5 χρόνια

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x