Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης”, που θα πραγματοποιηθεί στις 14/9/2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης», που θα πραγματοποιηθεί στις 14/09/2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 μμ στην αίθουσα «Κώστας Κονδύλης» του Δημαρχιακού Μεγάρου, (Σοφ. Βενιζέλου αριθ. 114) με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ: 1ον Παράταση συμβάσεων προμήθειας καυσίμων(πετρέλαιο θέρμανσης – πετρέλαιο κίνησης –βενζίνης αμόλυβδη) και λιπαντικών για τις ανάγκες του Ν.Π.Δ.Δ.

ΘΕΜΑ: 2ον Παράταση συμβάσεων προμήθειας Φαρμάκων και Αναλωσίμου Υγειονομικού Υλικού για τις ανάγκες του Ν.Π.Δ.Δ.

ΘΕΜΑ: 3ον «Εξουσιοδότηση της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. στους Διευθυντές των σχολικών μονάδων προκειμένου να αναλαμβάνουν χρήματα από τραπεζικό λογαριασμό που αφορά στα λειτουργικά έξοδα των σχολείων, λόγω αντικατάστασης των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων με βάση το έγγραφο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με αρ. πρωτ. 15349/16-06-2023 που αφορά τη σειρά αρχαιότητας »

ΘΕΜΑ: 4ον Αίτημα της Αικατερίνης Κουτρούτσου για την ρύθμιση οφειλής της για το κυλικείο του 3ου Γυμνασίου-2 ου Λυκείου

ΘΕΜΑ 5ον (Γ ΚΑΤΑΝΟΜΗ) μέσω ΚΑΠ έτους 2023 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η Πρόεδρος εισηγείται στα μέλη του Δ.Σ. την αποδοχή του ποσού επιχορήγησης από τους ΚΑΠ(Γ ΚΑΤΑΝΟΜΗ 2023) με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής κατόπιν πρότασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας(ΔΕΠ) σε ποσοστό 50% στην Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή ως ακολούθως:

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΙΩΑΝΝΑ

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x