Γ. Χατζηδάκης: Νέα παιδική χαρά – «κόσμημα» στον Άγιο Κωνσταντίνο Ηλιούπολης

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Μία ακόμη παιδική χαρά, η μεγαλύτερη της πόλης μας, στον Άγιο Κωνσταντίνο (Λαγκαδίων & Πανταζή), ανακατασκευάστηκε εξ’ ολοκλήρου από τον Δήμο Ηλιούπολης, σύμφωνα με τα τελευταία ευρωπαϊκά πρότυπα και παραδίδεται σήμερα προς χρήση στο κοινό.

Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν περιελάμβαναν την τοποθέτηση νέου δαπέδου ασφαλείας, νέες κούνιες με καθίσματα, τσουλήθρες, νέα παιχνίδια, σύγχρονα όργανα, νέα παγκάκια και τραπέζια, ενώ παράλληλα έγιναν εργασίες συντήρησης, ανακατασκευής και βαφής του παραμένοντος υπάρχοντος εξοπλισμού.

Επίσης, τοποθετήθηκαν ολοκαίνουρια συστήματα φωτισμού με LED, για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, καθιστώντας το σημείο επισκέψιμο και ασφαλές ακόμα και μετά τη δύση του Ήλιου.

Το έργο πραγματοποιήθηκε με μελέτη του Δήμου, με επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας και με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης τονίζει ότι: «Μετά από πολλά χρόνια απουσίας παρεμβάσεων σε παιδικές χαρές στο Δήμο μας, προχωρήσαμε στη δημιουργία νέων και ασφαλών χώρων παιχνιδιού στο σύνολο του Δήμου μας, σεβόμενοι τις ανάγκες των παιδιών και των γονέων τους, μένοντας πιστοί στις προεκλογικές μας εξαγγελίες, προκειμένου να παίζουν τα παιδιά μας σε ένα φιλόξενο, όμορφο και ασφαλές περιβάλλον».

Ο κ. Χατζηδάκης προσθέτει ότι: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς παραδίδουμε σήμερα άλλη μια παιδική χαρά –‘κόσμημα’, γεμάτη παιχνίδια και χρώμα. Συνεχίζουμε να δημιουργούμε μία καλύτερη, πιο ανθρώπινη και φιλική πόλη, για τα παιδιά και τις οικογένειες».

Ωστόσο, πρέπει να καταστεί σαφές, ότι για να διατηρηθούν αυτές οι παρεμβάσεις στην κατάσταση που πρέπει, στην κατάσταση που θέλουμε να βλέπουμε ως δημότες, θα πρέπει όλοι με αίσθημα ατομικής ευθύνης να σεβόμαστε και να προστατεύουμε τη δημόσια περιουσία.

Να σημειωθεί ότι στη νέα παιδική χαρά (Πανταζή & Λαγκαδίων) την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η δράση «Χαρούμενα Απογεύματα» με Face painting (18:00 μ.μ.), παράσταση θεάτρου μαριονέτας Γκότση (19:15 μ.μ.) και προβολή παιδικής ταινίας «Sonic: η παιδική ταινία (μεταγλωτισμένη) με ελεύθερη είσοδο. Σας περιμένουμε όλους!

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x