Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης”, που θα πραγματοποιηθεί στις 22/9/2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.30

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης”, που θα πραγματοποιηθεί  στις 22/9/2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.30 στην αίθουσα «Κώστας Κονδύλης» του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφ. Βενιζέλου 114) με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1Ο : ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ  ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

ΘΕΜΑ 2ο : : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ  ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.

ΘΕΜΑ 3ο:  ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ (Γ΄ΚΑΤΑΝΟΜΗ) ΜΕΣΩ ΚΑΠ ΕΤΟΥΣ 2023 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΟΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

ΘΕΜΑ 4ο :  ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ/ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Κοινοποίηση για να λάβουν γνώση και να παραστούν :

κ. Δήμαρχο

κ. Αντιδήμαρχο Παιδείας

                                                                                                                                        

          Η  Πρόεδρος

        ΑΓΓΕΛΗ  ΜΑΡΙΑ

                                                                                                                                                   

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x