Άρχισαν τα Όργανα

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Πρωτόγνωρες ενέργειες έχουν λάβει χώρα στην πόλη μας τα τελευταία εικοσιτετράωρα, όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία των δημοτικών εκλογών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Η παράταξή μας «Πρώτα η Ηλιούπολη» έχει δεχθεί δεκάδες βανδαλισμούς σε πανό, αφίσες και διαφημιστικά κατά τη διάρκεια κυρίως της νύχτας για να μη γίνουν αντιληπτοί οι δράστες. 

Οι πράξεις αυτές μόνο εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης δεν θυμίζουν!!!

Συμπεραίνουμε ότι οι δράστες είναι καθοδηγούμενοι λόγω των συντονισμένων ενεργειών αποκλειστικά ενάντια σε πανό και αφίσες της παράταξης μας και του υποψηφίου Δημάρχου ΜΑΣ κ. Στάθη Ψυρρόπουλου. 

Απ’ ότι φαίνεται κάποιοι είναι διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσουν ακόμη και παράνομα μέσα για να εμποδίσουν την τεράστια δυναμική της παράταξής μας. 

Δηλώνουμε ότι όχι μόνο δεν θα τους αφήσουμε, αλλά ότι η δύναμη που αποκτάμε καθημερινά είναι τόσο μεγάλη, που δεν μας αγγίζουν ενέργειες αντιδημοκρατικές, καταχρηστικές και τόσο ακραίες.

Όσο κάποιοι και να θέλουν να μας ωθήσουν σε παρόμοιες ενέργειες και πρακτικές δηλώνουμε ρητά και ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να υποκύψουμε σε πρακτικές που δεν συνάδουν με τις αξίες και τα ιδανικά μας. 

Παραμένουμε ανεξάρτητοι, άφθαρτοι και εναντιωμένοι σε τέτοιου είδους πρακτικές και ενέργειες. 

Λυπούμαστε πραγματικά για την υποτίμηση και υποβάθμιση της εκλογικής διαδικασίας στην πόλη μας.

Για εμάς ο πολιτικός αγώνας που δίνουμε καθημερινά στις γειτονιές της Ηλιούπολης είναι η ύψιστη έκφραση της δημοκρατίας στην Ηλιούπολή μας με τους πολίτες να έχουν τον πρώτο λόγο. 

Επειδή οι βανδαλισμοί θα συνεχίσουν, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη και σύντομα μέσα από το φωτογραφικό υλικό που διαθέτουμε από πολίτες, θα μάθουν οι δημότες τα κίνητρα τέτοιων αποτρόπαιων πράξεων και από πού προέρχονται αυτές.  

Ο Πρόεδρος

Η Γραμματέας

Στάθης Ψυρρόπουλος

Έλενα Καπίρη

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x