Γ. Χατζηδάκης: Παραδόθηκε στο κοινό πλήρως ανακαινισμένη η παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Θεσσαλίας & Μακεδονίας

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σε μια «όαση» χαράς και ξεγνοιασιάς μετατράπηκε μια ακόμη παιδική χαρά στην πόλη μας, στη συμβολή των οδών Θεσσαλίας & Μακεδονίας, η οποία ανακατασκευάστηκε εξ’ ολοκλήρου από τον Δήμο Ηλιούπολης και παραδόθηκε προς χρήση στο κοινό.

Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν περιελάμβαναν την τοποθέτηση δύο νέων πολυσύνθετων οργάνων (τσουλήθρες κ.ά.), νέες κούνιες νηπίων, τραμπάλα, νέα παγκάκια (το ένα σκίαση) και τη συνολική αντικατάσταση του δαπέδου με ειδικό δάπεδο ασφαλείας.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης τονίζει ότι: «Σεβόμενοι τις ανάγκες των παιδιών και των γονέων τους αλλά και μένοντας πιστοί στις προεκλογικές μας εξαγγελίες προχωρήσαμε στη δημιουργία άλλης μιας παιδικής χαράς, σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές των ευρωπαϊκών προτύπων ασφαλείας. Ο χώρος άλλαξε ριζικά όψη και μετατράπηκε σε μια φιλόξενη και ασφαλή ‘φωλιά’ παιχνιδιού που επιτρέπει σε κάθε μικρό δημότη να αποκτήσει ευχάριστα βιώματα και να κοινωνικοποιηθεί».

«Έχουμε ήδη προβεί σε πλήρης ανακατασκευή του 60% των παιδικών χαρών και συνεχίζουμε να δημιουργούμε μία καλύτερη, πιο ανθρώπινη και φιλική πόλη, για τα παιδιά και τις οικογένειές τους», προσθέτει ο κ. Χατζηδάκης. 

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Κώστας Σεφτελής σημειώνει: «Εκτός από τις μεγάλες παιδικές χαρές φροντίζουμε και τις μικρότερες που είναι σε διάφορες γειτονιές της πόλης μας, όπως η συγκεκριμένη, ώστε να εξυπηρετούνται όλα τα παιδιά και να μη χρειάζονται να πηγαίνουν σε άλλες μεγαλύτερες ή σε γειτονικούς δήμους». 

Το έργο πραγματοποιήθηκε με μελέτη του Δήμου, με επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας και με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

Η προσπάθεια αναβάθμισης, από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής συνεχίζεται, με τις εργασίες στις παιδικές χαρές στη συμβολή των οδών Λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου & Εθνάρχου Μακαρίου και στην Πλατεία Ευρώπης να βρίσκονται σε εξέλιξη. 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x