10 Οκτ. 2023: Παγκόσμια ημέρα για την ψυχική υγεία

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Είναι αυτονόητο αλλά καθόλου δεδομένο πως χρειάζεται να δίνουμε σημασία στην ψυχική μας υγεία. Αλήθεια, πώς τη βιώνουμε στην καθημερινότητά μας; 

Για κάποιον νέο ή και μεγαλύτερο μπορεί να διαπιστώσουμε πως «σφύζει από υγεία». Σφύζω σημαίνει πάλλομαι. Παρομοίως, για την ψυχική μας υγεία χρειάζεται να είμαστε σε επαφή με τον παλμό της ζωής που μας διατρέχει, να παρατηρούμε πώς εκφράζεται μέσα από το σώμα και την προσωπικότητά μας και προς ποιες κατευθύνσεις λογισμών και πράξεων μας κινητοποιεί.  

Με στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας επιχειρήσαμε να επανερμηνεύσουμε την θεωρία των πρωταρχικών αναγκών του Maslow και να συνοδεύσουμε κάθε ιεραρχημένη ανθρώπινη ανάγκη με ένα ερώτημα για προσωπική διερεύνηση και θεραπευτική στοχοθέτηση. Η ψυχική υγεία είναι ζητούμενο για όλους!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x