ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 15ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Στις 15 Οκτωβρίου 2023 διεξάγονται οι επαναληπτικές δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμος Ηλιούπολης ανήκει διοικητικά στον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας των εκλογικών κέντρων του Δήμου Ηλιούπολης:

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

ΟΙΚΗΜΑΤΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  13ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Ηρ. Κωνσταντοπούλου & Θάλ. Λουκίδου 3

Σοφοκλή Βενιζέλου 86

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

    8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Κεφαλληνίας & Μεσσηνίας

Κεφαλληνίας & Μεσσηνίας

ΑΓ. ΜΑΥΡΑ

        5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
20ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

        

        1ο ΛΥΚΕΙΟ

Αγαμέμνονος 1

Αγαμέμνονος 1

Γρ. Αυξεντίου 2

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ

        7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

        21ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Γράμμου 30 & Ματσούκα

Γράμμου & Ματσούκα

ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

        1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Λ. Ειρήνης & Φλέμινγκ

Πουσουλίδου 10 & Χαλκοκονδύλη

ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

      11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

      10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Κοτζιά 1 & Στουρνάρη
Μ. Αντύπα 34

Μυκόνου 34

Στο link που ακολουθεί μπορείτε πληκτρολογώντας τα στοιχεία σας, να δείτε το εκλογικό τμήμα που μπορείτε να ασκήσετε τα εκλογικά σας δικαιώματα: mpp.ypes.gov.gr

  • Ο Δήμος Ηλιούπολης προκειμένου να εξυπηρετήσει τους δημότες που θέλουν πληροφορίες για τις εκλογές, θα λειτουργήσει τηλεφωνικό κέντρο κατά τη διάρκεια της ημέρας των εκλογών από τις 07:00 έως τις 19:00.
    Αναλυτικά τα τηλέφωνα είναι τα εξής: 2109970000, 2109970001 και 2109970002.
  • Επίσης, για την καλύτερη διευκόλυνση των ατόμων με αναπηρία (ΑμΕΑ) αλλά και των ευάλωτων ηλικιακά δημοτών ψηφοφόρων, θα λειτουργήσει για πρώτη φορά σε ειδικό χώρο σε όλα τα εκλογικά κέντρα χώρος για παροχή πληροφοριών από υπαλλήλους του Δήμου.
  • Τα ΚΕΠ (πλατείας Φλέμινγκ και Αγ. Μαρίνας) θα παραμείνουν ανοικτά κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εκλογών (07:00 με 19:00) για την εξυπηρέτηση των δημοτών.
  • Στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των δημοτών στην άσκηση των εκλογικών καθηκόντων τους, ενόψει των εκλογών της 15ης Οκτωβρίου 2023, θα επιστραφούν από την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 όλες οι πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων που έχουν κατασχεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία Ηλιούπολης. Η παραλαβή θα γίνεται στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας, επί της οδού Γληνού και Θέμιδος 2, Ηλιούπολη, κατά τις ώρες 09:00 έως 13:00.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών στην άσκηση των εκλογικών καθηκόντων τους, ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου 2023, θα λειτουργήσει από τις 07:00 μέχρι το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, δημοτική συγκοινωνία με κυκλική διαδρομή (δρομολόγιο ανά μία ώρα).

Ακολουθεί αναλυτική διαδρομή:

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Αγ. Μαύρα – Αρχιμήδους – Νεύτωνος – Αλ. Παναγούλη – Σοφ. Βενιζέλου – κεντρική πλατεία – Ειρήνης – Παπανδρέου – Μ. Αντύπα – πλ. Σικελιανού –  Κύπρου – μετρό Αγ. Δημητρίου – μετρό Ηλιούπολης – Σοφ. Βενιζέλου – Ηρώς Κων/λου – Εθν. Μακαρίου – Κ. Ηρώων – Κοτζιά – ΙΚΑ – Μ. Αντύπα – Ηρώων Πολυτεχνείου – Θράκης – Κεφαλληνίας – Μακεδονίας – Ηρώων Πολυτεχνείου – Πεντάρη – Πρωτόπαππα – Σοφ. Βενιζέλου – Αγ. Μαύρα. ΤΕΡΜΑ

Οι στάσεις της δημοτικής συγκοινωνίας θα γίνονται στις προβλεπόμενες στάσεις του ΟΑΣΑ.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x