Μέτρα προστασίας των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Ηλιούπολης βρίσκεται αδιάλειπτα δίπλα στους ευάλωτους συμπολίτες μας.

Με γνώμονα την προστασία και εξυπηρέτηση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και στο πλαίσιο υλοποίησης της εισήγησής της στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (ΣΤΟ) για την εφαρμογή των μέτρων Πολιτικής Προστασίας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων τη χειμερινή περίοδο (π.χ. έντονες χιονοπτώσεις), παρακαλούνται οι δημότες της Ηλιούπολης που ενδεχομένως απαιτηθεί η επείγουσα μετακίνησή τους για ιατρικούς λόγους (ασθενείς με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια που έχουν ενταχθεί σε πρόγραμμα αιμοκάθαρσης) να δηλώσουν, εφόσον το επιθυμούν, τα στοιχεία επικοινωνίας τους (όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση κατοικίας) στο Αυτοτελές Τμήμα της Δημοτικής Αστυνομίας Ηλιούπολης στο τηλ. 210.9752823 (Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 π.μ.-15:00 μ.μ.).

Τα στοιχεία επικοινωνίας θα παραμείνουν στο αρχείο της Υπηρεσίας και θα χρησιμοποιηθούν μόνο εάν παραστεί ανάγκη και πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του Δημότη.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x