Ο Δήμος Ηλιούπολης ανοίγει θερμαινόμενη αίθουσα λόγω Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Από σήμερα, Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού και για όσο επικρατήσουν οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ανοίγει σε 24ωρη βάση αίθουσα στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Άλσος «Δημήτριος Κιντής»(Ύδρας & Μνησικλέους), όπου μπορούν να προστατευθούν από το κρύο και τον παγετό άνθρωποι που στερούνται πρόσβασης ή έχουν επισφαλή πρόσβαση σε επαρκή κατοικία που να πληροί τις αναγκαίες τεχνικές προδιαγραφές, ή δε διαθέτει βασικές υπηρεσίες ύδρευσης και ηλεκτροδότησης.

Η αίθουσα θα είναι ανοιχτή και για συμπολίτες μας που διαβιούν στο δρόμο ή σε ακατάλληλα καταλύματα για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Σε περίπτωση που απαιτηθεί η λειτουργία πρόσθετης αίθουσας, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Όπως προκύπτει από το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, βαθμιαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός, καθώς δύο διαταραχές, η πρώτη την Κυριακή (28-01-24) και η δεύτερη από το μεσημέρι της Δευτέρας (29-01-24) και την Τρίτη (30-01-24) θα επηρεάσουν τη χώρα. Εντονότερα φαινόμενα θα εκδηλωθούν από την δεύτερη διαταραχή. Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κατά την διάρκεια του τριημέρου Κυριακής – Τρίτης (της τάξεως των 10 βαθμών Κελσίου). Ειδικότερα για την Αττική προβλέπεται ένταση των χιονοπτώσεων από το απόγευμα της Δευτέρας (29-01-24) στα ορεινά και ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο από το βράδυ.

Για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας στο τηλέφωνο 6972775934

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 η Δημοτική Συγκοινωνία και η Φοιτητική Λεωφορειακή γραμμή του Πανεπιστημίου επαναλειτουργούν κανονικά μετά τη λήξη της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας που είχε προκηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x