Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης υποδέχθηκε την Ευαγγελία Πλατανιώτη, το «Χρυσό Κορίτσι» της Ηλιούπολης στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Tην Χρυσή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια (στο Τεχνικό Σόλο) και ασημένια (στο Ελεύθερο Σόλο) Ευαγγελία Πλατανιώτη από την Ηλιούπολη υποδέχθηκε στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την άφιξή της ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 γύρω στις 12:30μ.μ.

Ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης της παρέδωσε τιμητικά την Ελληνική Σημαία και μία ανθοδέσμη, ενώ την καλωσόρισε στα πάτρια εδάφη εκ μέρους όλης της Ηλιούπολης.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη φόρεσε τα 2 μετάλλια για μία αναμνηστική φωτογραφία. Ο Δήμαρχος κ. Στάθης Ψυρρόπουλος βαθιά συγκινημένος της εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια και δήλωσε Περήφανος ως Έλληνας, ως Ηλιουπολίτης και ως Άνθρωπος για την τόσο μεγάλη Επιτυχία της Ευαγγελίας Πλατανιώτη. Ο κ. Ψυρρόπουλος δεσμεύτηκε να αποδώσει την τιμή που αξίζει σε μία κορυφαία αθλήτρια που θα αποτελέσει σημαντικό πρότυπο για τις επόμενες γενιές που θα ακολουθήσουν το δρόμο του Αθλητισμού.

Μαζί με τον Δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο το ισχυρό «παρών» για την υποδοχή της μεγάλης αθλήτριας από την Ηλιούπολη έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Καλαρρύτης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Νίκος Καραβαγγέλης.

Κατά τη διάρκεια της υποδοχής της Ευαγγελίας Πλατανιώτη, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση για τις τελευταίες εξελίξεις του Αθλητισμού, το φλέγον ζήτημα της Βίας στα γήπεδα και τη διασύνδεση του αθλητισμού με την καθημερινότητα των πολιτών.

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου στα social media για την Ευαγγελία Πλατανιώτη:

https://www.facebook.com/PsiropoulosStathis/

 

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δήλωση του Δημάρχου κ. Στάθη Ψυρρόπουλου στο κανάλι της Κρατικής Τηλεόρασης: https://www.facebook.com/reel/1606509096770000

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Επαναλειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας μετά από την 24ωρη απεργία.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x