Συνάντηση του Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου με τον Βουλευτή Νοτίου τομέα της ΝΔ και πρώην Υπουργό κ. Τάκη Θεοδωρικάκο

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Tην Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη επίσκεψη του Βουλευτή Νοτίου τομέα της ΝΔ και πρώην Υπουργού εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου στο Δημαρχείο Ηλιούπολης.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Ηλιούπολης κ. Γεώργιο Ζαχιώτη συνόδευσαν τον Βουλευτή κ. Θεοδωρικάκο σε πολυάριθμες υπηρεσίες του Δήμου, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με το προσωπικό.

Ακολούθησε ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση, όπου ο Δήμαρχος Ηλιούπολης έθεσε σημαντικά ζητήματα της πόλης στον κ. Θεοδωρικάκο για να αναζητηθούν λύσεις σε προβλήματα και να ξεπεραστούν εμπόδια προκειμένου να εφαρμοστεί πλήρως το σχέδιο της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης με παρόντες τον Γενικό γραμματέα κ. Γεώργιο Ζαχιώτη,τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Δημήτρη Κομνηνό, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Κάρολο Ιταλό, την Αντιδήμαρχο Διοίκησης κα Έλενα Καπίρη, τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Γιώργο Βενετσανόπουλο και την Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κα Κυριακή Μαρή, το ζήτημα της ασφάλειας όπου ο Βουλευτής κ. Θεοδωρικάκος διαθέτει ως πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία, όπως και ζητήματα διοίκησης και διαχείρισης της τοπικής αυτοδιοίκησης, άρρηκτα συνδεδεμένη και με την πρόσφατη θητεία στο Υπουργείο Εσωτερικών. Στην συνάντηση αναφέρθηκε και το μεγάλο ζήτημα της Αστικής Σήραγγας, όπου ζητήθηκε η στήριξη και η προβολή του σημαντικού έργου που θα αποτελέσει έργο-σταθμό για την ευρύτερη περιοχή.

Η συνάντηση έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και συμφωνήθηκε η στήριξη του Δήμου Ηλιούπολης ως ένας κομβικός Δήμος στα Νότια Προάστια που λειτουργεί και ως πέρασμα για τους όμορους δήμους, ενώ τίθενται σημαντικά προβλήματα ενόψει του μεγάλου έργου στο Ελληνικό.

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x