ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΔΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Με σύνθημα «Μπες και φέτος στο ρόλο σου! Γίνε Νονός» το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνουν δράση συγκέντρωσης Πασχαλινών δώρων, για τα παιδιά που έχουν ανάγκη στην Ηλιούπολη.

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ προσκαλούν τους Δημότες και κατοίκους Ηλιούπολης να προσφέρουν λαμπάδες, παπούτσια, παιχνίδια και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί.

Η δράση πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 22 Απριλίου, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, έως και το Σάββατο 27 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 14:00 στην είσοδο του Δημαρχείου Ηλιούπολης.

Τα Πασχαλινά δώρα που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούργια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα προς χρήση.

Αφού συγκεντρωθούν τα Δώρα, ο Δήμος θα αξιολογήσει τις ανάγκες και θα τα μοιράσει στα παιδιά με τις μεγαλύτερες ανάγκες.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 210 9970009.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x