Το 1ο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ στο Δήμο Ηλιούπολης είναι γεγονός!

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Δήμος Ηλιούπολης υποδέχεται το 1ο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ ,το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, από τις 10:30 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ. στην πλατεία Φλέμινγκ, μια πρωτότυπη ολοήμερη εκδήλωση με τίτλο «όλοι μαζί ένας κοσμος», που διοργανώνουν 5 διαφορετικές ομάδες σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης: «Δύναμαι άκουσέ με δάσκαλε», «Εθελοντούμε», «Οι Νοηματίστριες», «Ο κόσμος του Πάρη», «Cri du chat» με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για να καλυφθούν ανάγκες του Ειδικού Σχολείου Ηλιούπολης

 

Η έναρξη του μοναδικού αυτού Φιλανθρωπικού Φεστιβάλ επιφυλάσσει για τους επισκέπτες του εκπλήξεις και δράσεις που δείχνουν το δρόμο της κοινωνικής προσφοράς σε συνδυασμό με τη διασκέδαση.

Ένας ολόκληρος κόσμος δράσεων για μικρούς και μεγάλους με σκοπό να βοηθηθεί το Ειδικό Σχολείο Ηλιούπολης θα ενθουσιάσει τους παρευρισκόμενους:

Τραμπολίνο, kangoo, παρουσίαση βιβλίου της master shef Ελισάβετ Κοντοκώστα, φαγητό, παγωτά, σαπουνόφουσκες, παράσταση με παραμύθι και yoga εργαστήρι από το «little Yogis», εργαστήριο νοηματικής από την ομάδα «Νοηματίστριες» που φέρνουν σε επαφή μικρά παιδιά με τη Νοηματική, Ιππόκαμπος χορός, τραγούδι ρεμπέτικο από τον Φίλιππο Πασαλίδη ,Αrt therapy για γονείς και Θέατρο σκιών σε συνδυασμό με το εργαστήριο. 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ φαγητό, παγωτό, βάφλες & χυμοί.

 

Τα χρήματα θα συγκεντρωθούν για το Ειδικό Σχολείο Ηλιούπολης σε κουτί που θα παραδοθεί στο Ειδικό Σχολείο

 

Είσοδος για δραστηριότητες:5€

 

Συμμετοχή σε Kangoo jumps 10€  

Συμμετοχή σε τραμπολίνο:10€ 

 

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6982772410

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x