ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024 διεξάγονται οι Ευρωεκλογές και υπενθυμίζουμε στους Δημότες ότι δικαίωμα ψήφου στις Ευρωεκλογές έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους τη χρονιά των εκλογών, ενώ θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι σε εκλογικό κατάλογο δήμου της χώρας και να μην έχουν στερηθεί το δικαίωμα του εκλέγειν.

Οι εκλογείς προσέρχονται από τις 7.00 π.μ έως τις 19:00 μ.μ στο εκλογικό κέντρο και παρουσιάζονται στην εφορευτική επιτροπή, η οποία αναγνωρίζει την ταυτότητά τους και επαληθεύει την εγγραφή τους στον εκλογικό κατάλογο.

Το εκλογικό τμήμα καθορίζεται με βάση την διεύθυνση κατοικίας και σας παραθέτουμε την λίστα για να δείτε σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζετε στο Δήμο Ηλιούπολης. 

Εναλλακτικά, μπορείτε να ανατρέξετε στον ιστότοπο του Υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε πού ψηφίζεις».

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x