Συνάντηση Δήμαρχου Ηλιούπολης και Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ηλιούπολης προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Ηλιούπολης Στάθη Ψυρρόπουλου, του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης κ. Θανάση Μπίρλη, προκειμένου να εδραιωθεί η αποτελεσματική συνεργασία με ένα τοπικό σχέδιο δράσης για τις επιχειρήσεις της πόλης, με απώτερο στόχο την τόνωση της αγοράς, την παροχή χρηματοδοτικών εργαλείων και τη μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, κατατέθηκαν προτάσεις για την ενίσχυση των επιχειρήσεων της πόλης, για την παροχή ψηφιακών εργαλείων που θα αναβαθμίσουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων, για καθιέρωση εκπαιδευτικής διαδικασίας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Ηλιούπολης, για εφαρμογή καινοτομιών προσανατολισμένες στην εξυπηρέτηση του Δημότη, για διοργάνωση εκδηλώσεων που θα τονώσουν την αγορά και την αύξηση της ζήτησης. 

Η συνεργασία τέθηκε σε μακροχρόνιο ορίζοντα με τη διαμόρφωση των κατάλληλων υποδομών στήριξης των επιχειρήσεων με στόχο τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση κονδυλίων που θα μπορούν να αποτελέσουν πόλο ανάπτυξης. 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δημήτρης Κομνηνός, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού κ. Ιωάννης Γρηγορέας, η Αντιδήμαρχος Διοίκησης – Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διαφάνειας – ΚΕΠ κα Έλενα Καπίρη, ο Σύμβουλος σε τεχνικά θέματα κ. Κώστας Κοντονίκας, η Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης κα Τσικούρη Ελένη, ο ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης κ. Κώστας Ζάχος, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Γιαννόπουλος. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενισχύθηκε το θετικό κλίμα συνεργασίας όλων των πλευρών, συζητήθηκαν τα επόμενα επενδυτικά βήματα για την χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης, την αξιοποίηση προγραμμάτων και τέθηκαν επί τάπητος γερές βάσεις συνεργασίας με κύριο όχημα την καλή διάθεση προς όφελος των Δημοτών και κατοίκων της πόλης, με στόχο να αποτελέσει η αγορά της Ηλιούπολης πόλο έλξης από διαφορετικούς Δήμους της χώρας.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x