Αναβολή εκδήλωσης ενημέρωσης για Πρώτες Βοήθειες από την ομάδα εθελοντών «Η Γειτονιά μας»

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Με αίσθημα ευθύνης και ανησυχίας για την ασφάλεια και την υγεία όλων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση για ενημέρωση πρώτων βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταύρο την Πέμπτη 13 Ιουνίου από τις 19:00 μ.μ. το απόγευμα έως τις 21:00μ.μ. το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης (Σοφοκλή Βενιζέλου 114 & Πρωτόπαππα) αναβάλλεται λόγω των εξαιρετικά υψηλών θερμοκρασιών. 

Η απόφασή μας αυτή βασίζεται στην ανάγκη να διασφαλίσουμε ότι κανείς από τους συμμετέχοντες και τους εθελοντές μας δεν θα εκτεθεί σε κινδύνους που σχετίζονται με την υπερβολική ζέστη, όπως η θερμοπληξία και η αφυδάτωση. Η υγεία και η ευημερία όλων αποτελούν προτεραιότητά μας, και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία σας στην εκδήλωση θα είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και ασφαλής.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x