Πρόσκληση Τακτικής Συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης” που θα πραγματοποιηθεί στις 20/06/2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:30

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού ΠροσώπουΔημοσίου Δικαίου «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης», που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.30, στην αίθουσα «Κώστας Κονδύλης» του Δημαρχιακού Μεγάρου, (Σοφ. Βενιζέλου αριθ. 114) με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο : «Κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού εκμίσθωσης κυλικείου του Σχολικού Συγκροτήματος του 5ου 20ου Δημοτικού Σχολείου Δήμου Ηλιούπολης».

ΘΕΜΑ 2 ο : «Κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού εκμίσθωσης κυλικείου του 6 ου Δημοτικού Σχολείου Δήμου Ηλιούπολης».

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΘΕΜΑ 3 Ο : Αποδοχή επιχορήγησης (Β΄ΚΑΤΑΝΟΜΗ) μέσω ΚΑΠ έτους 2024 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης.

 

Κοινοποίηση για να λάβουν γνώση και να παραστούν:

1. Δήμαρχο
2. Αντιδήμαρχο Παιδείας

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΟΓΙΩΚΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x