ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΣΒΑΚ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 10/07/2019 18:30 .

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Στα πλαίσια μελέτης και υλοποίησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Ηλιούπολης, καλείστε (φορείς και πολίτες της πόλης) στην 1η Δημόσια Διαβούλευση με θέμα:

”Ενημέρωση για τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας και την προώθηση ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού για ένα βιώσιμο σύστημα μεταφορών στο Δήμο με στόχο την βελτίωση της προσβασιμότητας και της ποιότητας ζωής .Καταγραφή των απόψεων φορέων και πολιτών σχετικά με τα υφιστάμενα τοπικά προβλήματα κινητικότητα”

η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 / 07 / 2019 και ώρα 18:30 μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηλιούπολης.


Στο πλαίσιο της εκπόνησης μελέτης Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι της Ηλιούπολης, να συμπληρώσουν το αντίστοιχο ερωτηματολόγιο .

Μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο εδώ.


Επιπλέον, παρακαλούμε ειδικά τους γονείς που κατοικούν στο Δήμο μας και τα παιδιά τους φοιτούν στα σχολεία του, να συμπληρώσουν και το παρακάτω ερωτηματολόγιο.

Μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο εδώ.


Τέλος οι φορείς του Δήμου μπορούν να εκφράσουν τις απόψεις τους σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο αντίστοιχο ερωτηματολόγιο.

Μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο εδώ.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ. 

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x