ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Συνεχής είναι πια η αλλαγή της εικόνας των σχολείων της Ηλιούπολης καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη το μεγάλο τεχνικό πρόγραμμα που έχει θέση σε εφαρμογή η Δημοτική Αρχή,

μέχρι το τέλος του 2017 όλα τα σχολεία να βρίσκονται σε άρτια κατάσταση και να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό σχολικό περιβάλλον στους μαθητές.

Έτσι ολοκληρώθηκε και το νέο εργαστήριο γεωπονίας και περιβάλλοντος του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης και ικανοποιήθηκαν όλα τα αιτήματα και οι ανάγκες υλικών όλων των εργαστηρίων.

Επίσης μετά από αίτημα της σχολικής κοινότητας και του συλλόγου γονέων το αντικαταστάθηκαν όλα τα στέγαστρα στις κερκίδες του γηπέδου μπάσκετ στο 4ο Γυμνάσιο.

Και το πρόγραμμα αναβάθμισης των σχολείων συνεχίζεται με νέα έργα που θα εκτελεστούν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού όπως βάψιμο όλων των δημοτικών σχολείων, διαμόρφωση αύλειων χώρων όπου δεν έγιναν ήδη, εξοπλισμός των σχολείων με υλικά νέων τεχνολογιών, αλλαγή φωτισμού σε led κλπ.

Για την Δημοτική αρχή της Ηλιούπολης, η επένδυση στα παιδιά μας και στο μέλλον μας, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x