ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ 15ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ”

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης” προκηρύσσει Δημόσιο Πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του Κυλικείου του 15ου Δ.Σ. που βρίσκεται στην Θράκης και Αλιμούντος, Ηλιούπολης.

Οι προσφορές θα κατατίθενται την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 απο τις 10:00 π.μ. εώς και 12:00 μ.μ. στο γραφείο της Γραμματείας της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο 2ο όροφο του Δημαρχειακού Μεγάρου του Δήμου Ηλιούπολης, Σοφοκλή Βενιζέλου 112-114.

Ως ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 και ώρα 13:00 μ.μ. και ως χώρος διεξαγωγής του διαγωνισμού το Γραφείο της Γραμματείας του Ν.Π.Δ.Δ. “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης” στον 2ο όροφο του Δημαρχειακού Μεγάρου Ηλιούπολης.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕΡΕΤΗ

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x