ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Επίτιμο μέλος της Πανελλήνιας Οργάνωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της να ανακηρύξει τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Βασίλη Βαλασόπουλο, αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσφορά του, όχι μόνο στην ΠΟΑΕΑ, αλλά και στην Αυτοδιοίκηση.

Σε συνάντηση που έγινε η ΠΟΑΕΑ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την διάθεση γραφείων στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της Ηλιούπολης και σημειώνει: «Η προσφορά σας στην Οργάνωσή μας είναι ανεκτίμητη και αναγνωρίζεται από όλα τα μέλη μας. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας και με τις δυνάμεις που διαθέτουμε θα συνδράμουμε στο δύσκολο αλλά και τόσο δημιουργικό έργο σας», χαρίζοντάς του δύο ιστορικά λευκώματα με την Εθνική Αντίσταση.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο κ. Βαλασόπουλος  δήλωσε: «Περιποιεί ιδιαίτερη και τιμή για μένα η απόφαση της Ε.Ε. της ΠΟΑΕΑ. Είναι η επιβεβαίωση ενός Εθνικού και Δημοκρατικού καθήκοντος. Ένα χρέος συνείδησης  απέναντι σε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν και έδωσαν την ζωή τους για την Εθνική μας Ανεξαρτησία, την Δημοκρατία που απολαμβάνουμε και Εθνική Αξιοπρέπεια που πρέπει να διατηρήσουμε. Η απόφαση της  ΠΟΑΕΑ με εμψυχώνει για μεγαλύτερη προσπάθεια και δυναμώνει την συνείδησή μου να συμβάλω ακόμη περισσότερο στην διατήρηση της μνήμης και των αξιών της Εθνικής μας Αντίστασης».

 

16.11.2017

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x