ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ.ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ 1/2021 ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4/1/2022 ΚΑΙ ΛΗΓΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18/1/2022

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Δήμος Ηλιούπολης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Ηλιούπολης, που εδρεύει στην Ηλιούπολη στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών

Το προσωπικό με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, να μην έχει υπερβεί το 65ο έτος.

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να υποβάλουν αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου elifrag@ilioupoli.gr  είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ηλιούπολης, Σοφοκλή Βενιζέλου 114 και Πρωτόπαπα Τ.Κ 16310, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψιν κ. Φραγκουλοπούλου Ελισσάβετ (τηλ. επικοινωνίας: 210 9970183).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την Τρίτη 4/1/2022 και λήγει την Τρίτη 18/1/2022 δηλαδή  εντός  προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών, από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης ή ανάρτησης της ανακοίνωσης για την πρόσληψη του προσωπικού.  Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσής της είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.

Για περισσότερα, πατήστε εδώ.

 

Ο Δήμαρχος

  

Γεώργιος Χατζηδάκης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x