ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΜΑΓΚΑΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ SITE ILIOUPOLINEWS

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email
Με επιχειρήματα και στοιχεία ο Δήμαρχος αναλύει το σχέδιο και τα νέα μέτρα πρόληψης που πάρθηκαν έγκαιρα, την πορεία υλοποίησής τους, τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, τα λάθη και τις αστοχίες, αλλά και τα συγκεκριμένα μέτρα που θα πάρει άμεσα ο Δήμος για να βελτιωθεί ο υπάρχων σχεδιασμός της πολιτικής προστασίας του Δήμου μας και για να αντιμετωπιστεί η επόμενη κρίση αποτελεσματικότερα και ταχύτερα.
Αφουγκραζόμαστε τους πολίτες, που βίωσαν τις άσχημες συνθήκες, που αγανακτούν και διαμαρτύρονται προς τον Δήμο, αφού είναι ο θεσμός που βρίσκεται πιο κοντά τους και σωστά έχουν απαιτήσεις.
Ο Δήμος μας έχει ευθύνη, την οποία και αναλαμβάνει πλήρως και για το λόγο αυτό, ενημερώνει αναλυτικά την τοπική κοινωνία, ώστε να μάθει και κάθε συμπολίτης τί πραγματικά έγινε στο πεδίο της μάχης και να κρίνει στο τέλος.
Η κεντρική διοίκηση με συντονισμένο τρόπο και χειρισμό ΜΜΕ, επιχειρεί να επιρρίψει τις ευθύνες στην αυτοδιοίκηση και αυτό είναι λυπηρό.
Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Δήμος μας, με 150.000 κατοίκους, εισπράττει ετησίως από το κεντρικό κράτος μόνο 28.000 ευρώ για δαπάνες πολιτικής προστασίας που αφορούν συνολικά πυρκαγιές πλημμύρες χιόνια και χωρίς ενδυνάμωση στο προσωπικό.
Εξηγεί αναλυτικά, το τι έγινε:
• Με τους δρόμους της πόλης, με το αλάτι.
• Με τα εκχιονιστικά, τους εργαζόμενους, τους εθελοντές και τους κατοίκους, που βγήκαν έξω και βοήθησαν με κάθε τρόπο.
• Με ασθενείς, καρκινοπαθείς, αιμοκαθαρόμενους, ετοιμόγεννες, κλπ, που βοηθήσαμε κατά προτεραιότητα .
• Με τις διακοπές ηλεκτροδότησης και τις καθυστερήσεις του ΔΕΔΔΗΕ.
• Με το μπλοκάρισμα της Αττικής Οδού και το κλείσιμο της Κατεχάκη-Αλίμου από την Περιφέρεια και άλλα πολλά.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


1. Από την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 θα επαναλειτουργεί κανονικά η φοιτητική λεωφορειακή γραμμή μετά από αποκατάσταση της ηλεκτρολογικής βλάβης που είχε εντοπιστεί μετά από έλεγχο. 

2. Επαναλειτουργεί η γραμμή 3 της Δημοτικής Συγκοινωνίας μετά από τουλάχιστον 5 χρόνια

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x