Δωρεάν μαθήματα μπουζουκιού, τζουρά και μπαγλαμά

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Αν αγαπάτε τη μουσική και επιθυμείτε να μάθετε παραδοσιακά μουσικά όργανα, ο Δήμος Ηλιούπολης σας παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν εκμάθησης μπουζουκιού, τζουρά και μπαγλαμά.

Ύστερα από δύο περίπου χρόνια λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Δήμος Ηλιούπολης θα υλοποιήσει και φέτος το πρόγραμμα δωρεάν παράδοσης μαθημάτων, αξιοποιώντας την ανιδιοτελή και πολύτιμη προσφορά του εθελοντή καθηγητή έγχορδων οργάνων κ. Νίκου Αλεξίου.

Τα μαθήματα παραδοσιακών οργάνων (μπουζούκι 8χορδο και 6χορδο, τζουρά και μπαγλαμά) θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 και θα γίνονται κάθε Τετάρτη 6-8 το απόγευμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης (Παπαμαύρου 1).

Οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτου ηλικίας, μπορούν να απευθύνονται από 12/01/2023 έως και 18/01/2023 για να καταθέσουν αιτήσεις συμμετοχής στο τηλ. 2109970009 ή να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/1FnyMZ9Wf7UWMWBM6

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x