Στις 10 Απριλίου ξεκινά το πασχαλινό καμπ δημιουργικής απασχόλησης παιδιών στο Δήμο Ηλιούπολης

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Δήμος Ηλιούπολης και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός «Γρηγόρης Γρηγορίου» (ΠΑΟΔΗΛ) ανοίγουν για άλλη μια χρονιά την αγκαλιά τους στους μικρούς δημότες.

Κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα και συγκεκριμένα από 10 έως και τις 13 Απριλίου 2023 και από τις 18 έως τις 21 Απριλίου 2023 τα παιδιά μας, ηλικίας από 6 έως 12 ετών, θα έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν αθλητικές και καλλιτεχνικές δράσεις με πολλές εκπλήξεις.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης τονίζει: «Ο Δήμος Ηλιούπολης τρεις φορές τον χρόνο (Πάσχα, Καλοκαίρι, Χριστούγεννα), που τα σχολεία κλείνουν για διακοπές, προσφέρει με ένα μικρό αντίτιμο δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά. Και φέτος, θα είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία, όπου θα συνδυαστεί η γνώση και η άθληση με την δημιουργική απασχόληση, η ατομική δραστηριότητα με το συλλογικό πνεύμα κάτω από την επίβλεψη εξειδικευμένων και έμπειρων προπονητών – καθηγητών Φυσικής Αγωγής και καλλιτεχνικών ειδικοτήτων, που θα διευκολύνει ιδιαίτερα τους εργαζόμενους γονείς και φυσικά θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τα παιδιά. Σας καλούμε, λοιπόν, να δηλώσετε συμμετοχή στo Καμπ, για να ζήσετε μοναδικές στιγμές διασκέδασης!».

Το πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης (Εθν. Μακαρίου & Ηρώς Κωνσταντοπούλου) με κόστος μόνο 5 ευρώ/ημέρα για τους δημότες, περιλαμβάνει:

Αθλητικές Δραστηριότητες: Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Χάντμπολ, Τένις, Χόκεϋ, Ταεκβοντό, Μπάντμιντον, Ρυθμική, Ενόργανη, Zumba κ.ά.

Καλλιτεχνικές Δραστηριότητες: Μουσική, Ζωγραφική, Παιδαγωγικά Παιχνίδια, Δημιουργίες με Σοκολάτα, Εορταστικές Κατασκευές, Μικροί Ζαχαροπλάστες, προαιρετικές Εκπαιδευτικές και Ψυχαγωγικές Εκδρομές κ.ά.

Ώρες προσέλευσης: 07:30-09:30 π.μ., Ώρες αποχώρησης: 14:00-15:45 μ.μ.

Κόστος συμμετοχής: Δημότες 5/ημέρα (25€/εβδομάδα) – Ετεροδημότες 6€/ημέρα (30€/εβδομάδα).

Εκπτώσεις: -Αδέλφια, πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες (-20%)

-Στα τρία αδέλφια, το 3ο παιδί Δωρεάν (Δημότες 10€ & Ετεροδημότες 12€/ημέρα)

Δικαιολογητικά εγγραφής: Ιατρική Βεβαίωση Παιδιάτρου και μία ΔΕΚΟ για πιστοποίηση εντοπιότητας.

Οι εγγραφές θα γίνουν την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 και την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 από τις 17:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ. στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης και καθ’ όλη τη διάρκεια του Kαμπ, καθημερινά, από τις 07:30 π.μ. έως τις 09:30 π.μ.

Στους χώρους δραστηριοτήτων θα υπάρχει καθημερινή παρουσία γιατρού, ενώ θα τηρηθούν όλα εκείνα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, διασφαλίζοντας την υγεία των παιδιών και του προσωπικού έναντι του Covid-19 και των μεταλλάξεών του.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6971560249 ή στο site του ΠΑΟΔΗΛ athlitismos.dimosilioupolis.gr

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Λόγω μηχανικής βλάβης του λεωφορείου της Δημοτικής Συγκοινωνίας, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της φοιτητικής γραμμής με προορισμό Πανεπιστημιούπολη και Πολυτεχνειούπολη από την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x