Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, κάτω των ορίων, για την υπηρεσία «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΓΛΥΠΤΩΝ, ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ»

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό, κάτω των ορίων, για την υπηρεσία «Ανάδειξη γλυπτών,  φωτισμός και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου υπαίθριων αγαλμάτων του Δήμου Ηλιούπολης» Α.Μ.: 60/2021 Μελέτη του Τμήματος Μελετών-Κατασκευών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών-Δόμησης. Κριτήριο κατακύρωσης αποτελεί η πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά,  βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.

Η συνολική αξία της υπηρεσίας, ανέρχεται στο ποσό των «διακοσίων είκοσι εννέα  χιλιάδων οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων   ευρώ» #229.834,00€#,  συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24% ποσού #44.484,00€# (εκτιμώμενης αξίας  #185.350,00€# χωρίς το Φ.Π.Α.).

Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι η Περιφέρεια Αττικής και βαρύνει την με Κ.Α.: 9779.01.200 σχετική πίστωση του τακτικού προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2021  του Φορέα.

Η δαπάνη θα βαρύνει τον Κ.Α.: 61.6162.0002, του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2023, του Δήμου Ηλιούπολης κατά #200.000,00€# και πρόβλεψη δέσμευσης στον Κ.Α.: 61.6162.0002, του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2024, με το ποσό των #29.834,00€#.

Οι οικονομικοί φορείς υποβάλλουν την προσφορά, τα στοιχεία και δικαιολογητικά για την συμμετοχή τους στην διαγωνιστική διαδικασία και μέχρι τη σύναψη της ηλεκτρονικά, στη διαδικτυακή πύλη του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.: http://www.promitheus.gov.gr.

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  2/6/2023 και ώρα 11:00π.μ.

Ηλεκτρονική Αποσφράγιση του (υπό)φακέλου «Δικαιολογητικά Συμμετοχής-Τεχνική Προσφορά», την ΤΕΤΑΡΤΗ  7/6/2023 και ώρα 11:00π.μ.

Ηλεκτρονική Αποσφράγιση του (υπό)φακέλου «Οικονομική Προσφορά», κατά την ημερομηνία και ώρα που θα ορίσει η Αναθέτουσα Αρχή.

Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων(Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

Προσφορές υποβάλλονται για το σύνολο των ειδών που περιγράφονται στον ενδεικτικό προϋπολογισμό της υπ’ αριθ. 60/2021 μελέτης.

Εναλλακτικές προσφορές δε γίνονται αποδεκτές.

Οι προσφορές, τα στοιχεία που περιλαμβάνονται σε αυτές, καθώς και τα αποδεικτικά έγγραφα, σχετικά με τη μη ύπαρξη λόγου αποκλεισμού και την πλήρωση των κριτηρίων ποιοτικής επιλογής, συντάσσονται στην ελληνική γλώσσα ή συνοδεύονται από επίσημη μετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα.

Τα αλλοδαπά δημόσια και ιδιωτικά έγγραφα, συνοδεύονται από μετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα, επικυρωμένα είτε από πρόσωπο αρμόδιο κατά τις κείμενες διατάξεις της εθνικής νομοθεσίας, είτε από πρόσωπο κατά νόμο αρμόδιο της χώρας, στην οποία έχει συνταχθεί το έγγραφο.

Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα δώδεκα (12) μηνών από την επομένη της διενέργειας του διαγωνισμού. Οι προϋποθέσεις  συμμετοχής στην διαδικασία αναφέρονται στους όρους της Διακήρυξης.

Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες), εγγυητική επιστολή συμμετοχής, ποσού «τριών χιλιάδων επτακοσίων επτά ευρώ»  #3.707,00€#, όπως αναλυτικά αναφέρεται στην Διακήρυξη και την υπ’ αριθ. 60/2021 Μελέτη του Τμήματος Μελετών-Κατασκευών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών-Δόμησης.

Συμβατικός χρόνος εκτέλεσης της σύμβασης είναι η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης, δηλαδή  είναι  δώδεκα  (12) μήνες και αποτελείται από 2 στάδια:

ΣΤΑΔΙΟ Α’ – Προμήθεια φωτιστικών σποτ με ειδικά αξεσουάρ προστασίας και αντιθάμβωσης Προμήθεια Ιστών, Προμήθεια Υλικού Dimming, Προμήθεια και τοποθέτηση δικτύων, 6 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης και

ΣΤΑΔΙΟ Β’ – Εγκατάσταση Φωτισμού και Εξωραϊσμός γλυπτών, 6 μήνες από την παραλαβή του Σταδίου Α’.

Η έναρξη της συνολικής και των τμηματικών προθεσμιών συμπίπτει, αν δεν ορίζεται διαφορετικά στο ιδιωτικό συμφωνητικό, με την επομένη της υπογραφής του.

Κάθε ενδιαφερόμενος, ο οποίος έχει ή είχε συμφέρον να του ανατεθεί η συγκεκριμένη δημόσια σύμβαση και έχει υποστεί ή ενδέχεται να υποστεί ζημία από εκτελεστή πράξη ή παράλειψη της αναθέτουσας αρχής, κατά παράβαση της ευρωπαϊκής ενωσιακής ή εσωτερικής νομοθεσίας στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων, έχει δικαίωμα να προσφύγει στην Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΔΗΣΥ), σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στα άρθρα 345 επ. ν. 4412/2016 και 1 επ. π.δ. 39/2017, στρεφόμενος με προδικαστική προσφυγή, κατά πράξης ή παράλειψης της αναθέτουσας αρχής, προσδιορίζοντας ειδικώς τις νομικές και πραγματικές αιτιάσεις που δικαιολογούν το αίτημά του. Οι προθεσμίες υποβολής προσφυγής και περαιτέρω πληροφορίες επί της διαδικασίας αναφέρονται αναλυτικά στους όρους της Διακήρυξης.

Το πλήρες κείμενο της παρούσας Διακήρυξης με τα Παραρτήματά της, καταχωρούνται στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ).

Τα έγγραφα της σύμβασης της παρούσας Διακήρυξης καταχωρούνται στη σχετική ηλεκτρονική διαδικασία σύναψης δημόσιας σύμβασης στο ΕΣΗΔΗΣ, η οποία λαμβάνει Συστημικό Αύξοντα Αριθμό: 193099  και αναρτώνται στη Διαδικτυακή Πύλη (www.promitheus.gov.gr) του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ.

Περίληψη της παρούσας Διακήρυξης όπως προβλέπεται στην περίπτωση (ιστ) της παραγράφου 3 του άρθρου 76 του Ν.4727/2020, αναρτάται στο διαδίκτυο, στον ιστότοπο http://et.diavgeia.gov.gr/ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ).

Πληροφορίες παρέχονται από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών-Δόμησης του Δήμου Ηλιούπολης (Σοφ. Βενιζέλου 114 Τ.Κ. 16342), από τον κ. Χρήστο Παρμενίων Βακάλη και τον κ. Νικόλαο Κελέση, στα τηλέφωνα 210 9970072, 210 9970087 και 210 9970000.

 

Ο Δήμαρχος

Γεώργιος Χατζηδάκης                                                                                                                       

 

                                                                                                                           

                                                                                                                    

                                                                                                                       

 

                                                                                                                        

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x