Διήμερο Συνέδριο 2-3 Μαρτίου 2024 «Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ΑΥΡΙΟ»

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

O Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος φιλοξενεί μετά από πρωτοβουλία των «Συνεργασιών Πόλης» ένα Διήμερο Συνέδριο με τη συμμετοχή κορυφαίων ειδικών επιστημόνων από Ελλάδα και εξωτερικό που θα καταθέσουν τις προτάσεις τους για το μέλλον του Υμηττού μας, την προστασία, τη διαχείριση και τη διασύνδεσή του με την κοινωνία.

Το Συνέδριο με τίτλο «Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ΑΥΡΙΟ» θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου και την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης».

Η προσέλευση και οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 9:00π.μ. και την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 10:30π.μ.

Η έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 9:00π.μ.

Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 θα διεξαχθούν δράσεις Βιωματικής Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε μαθητές Γυμνασίου του Δήμου Ηλιούπολης στο Αισθητικό Δάσος Καισαριανής πλησίον της Μονής Καισαριανής τις ώρες από 10:00 – 14:00.

Δείτε το Πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ:

https://www.geotee.gr/MainNewsDetail.aspx?CatID=1&RefID=27526

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x